27 Ekim 2010

Yeni Türkü & Kolpa Konseri by Eda Nur

Ayaklı Etkinlik Takvimi'nden davetiye kazanarak Yeni Türkü & Kolpa konserine giden Eda Nur'un kaleminden konseri aktarıyoruz sizlere. :)
Başka Türlü Bir Şey, Çember, Açelya, Resim, Fırtına, Destina, Maskeli Balo, Rüzgar, Deliler, Aşk Yeniden, Akasya Kokulu Sabahlar... Hepsi efsane, hepsi ayrı güzel. Her dinlediğimde yeniden sevdiğim, her izlediğimde Derya Köroğlu'nun enerjisine tekrar şaşırdığım grup Yeni Türkü için davetiye verileceği haberini görünce şansımı deneyeyim dedim, davetiyeyi kaptım. Çok da güzel oldu! Konserin, tam da uzun zamandır birlikte konsere gitme şansı bulamadığım arkadaşımın şehir dışından geldiği zamana denk gelmesi ayrı bir şanstı ve tesadüf o ki en son yine Yeni Türkü konserine gitmiştik birlikte.

Jolly Joker Balans inanılmaz kalabalıktı ama mekana ilk girenlerden olduğumuz için sahneyi rahatça görebileceğimiz bir yer bulduk. Konser harikaydı ve her yaştan dinleyici vardı. En güzel şarkılarını söylediler, herkes hep bir ağızdan eşlik etti şarkılara. Gece saat 1'e doğru Yeni Türkü sahneden ayrıldıktan sonra Kolpa'nın da sahneye çıkacağını duyunca daha önce canlı izleme fırsatı bulamadığımız Kolpa'yı da dinlemek için yerimizden ayrılmadan Kolpa'yı beklemeye başladık. İzleyici açısından nerdeyse hiç eksilme olmadan Kolpa ile devam etti gece. Kolpa coverlarda gerçekten çok başarılı bir grupmuş bunu öğrenmiş olduk. Herkesi coşturdular desem yeridir. Arkadaşımın sabah yetişmesi gereken bir uçağı olduğu için Kolpa programı bitirmeden gece 3 gibi Balans'tan ayrıldık. Yeni Türkü şarkılarına bi kere daha aşık oldum, Kolpa grubunu tanıma fırsatı buldum. Teşekkürler Ayaklı Etkinlik Takvimi!

Hiç yorum yok:

 
.fc-sectitle { color:#FFFFFF!important; }