2 Ekim 2010

Redd by Dicle Bağcı

Ayaklı Etkinlik Takvimi'nden davetiye kazanarak Redd konserine giden Dicle Bağcı'nın kaleminden konseri aktarıyoruz sizlere. :)


Ayaklı Etkinlik Takvimi'nden 'dan kazandığım çift kişilik davetiyeyle dün geceki Redd konserine arkadaşıyla giden şanslı biriyim :) Öncelikle teşekkür ediyorum tekrar bunun için. Herkes Redd'i pek özlemiş sanırım, çünkü İstanbul'daki son konserleri 3 ay önceymiş. İnanılmaz bir kalabalık vardı. Redd Çığlık çığlığa ile başladı, herkes ısındı tabii.. Arkasından Dünya, Falan Filan gibi şarkılar geldi. Nefes Bile Almadan'ı söylemeden önce biraz sessizlik istediler salondan, Babylon'un da "sessiz konser" uygulamasına hafiften dokundurarak :) Sonra daha önce söz verdikleri gitar hediye etme olayını gerçekleştirmek için sahneye kazanan bir arkadaşı çağırdılar, ona Berke'nin gitarı verilecekti, verildi de. Ama mini bir oyuncak gitar! Burda Doğan sahtekarlık yapıldığını söyledi :)

Sonrasında Redd durur mu, Viemo'nun kapatılmasını eleştirdi ve Özgürlük Sırtından Vurulmuş'u okuduktan sonra Uğur Mumcu ve Hrant Dink'i andık. Sonrasında konser bitti ve sahneden indiler derken, bizlerin bis tezahüratlarına daha fazla karşı çıkmadılar ve çıkıp 3 şarkı daha söylediler :)

Redd'i seviyoruz, müziklerini, kişiliklerini, her şeyi..
Bu güzel gece için Ayaklı Etkinlik Takvimi'ne tekrar tekrar teşekkür ediyorum! :))

Hiç yorum yok:

 
.fc-sectitle { color:#FFFFFF!important; }