18 Ekim 2010

Ardiye'den "Geri Dönüştürülemeyenler"

Oyuncu Efe Deprem ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sahne Dekorları ve Kostüm Tasarımı Bölümü mezunu olan Burak Yerlikaya’nın 2010 yılında tiyatro ve sinema dallarında faaliyet göstermek üzere kurduğu Ardiye, Kasım ayında ‘Geri Dönüştürülemeyenler’ oyunu ile tiyatro severlerin karşısına çıkacak.


Burak Yerlikaya’nın yazıp yönettiği ‘Geri Dönüştürülemeyenler’ ilginç konusu ile dikkat çekecek. 1 Kasım 2010 tarihinde Galata Perform’da ilk kez sahnelenecek oyunda nüfus patlaması yaşanan ve yaşamsal ihtiyaçların tükenmek üzere olduğu bir dünyada başkanlar ve bilim adamları uzun süren toplantılar sonucunda bir karara varıyorlar. Oyunda bu kararlardan sonra gelişen olaylar anlatılıyor.

Ardiye’nin genç bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Oyundaki hayat kadını, uşak, din adamı, devlet adamı, insan taciri gibi ilginç karakterleri Hüseyin İlker, Fatma Toptaş, Efe Deprem, Cem Bahşi, Alp Ataman, Işık Selin Kuyumcu, Yavuzhan Doğan ve Gökhan Türkal canlandırıyor.

‘Geri Dönüştürelemeyenler’i izlemek isteyenler için ilk oyun, 1 Kasım 2010 tarihinde saat 20.30’da Galataperform’da sahnelenecek. Galataperform İletişim: 0212 243 99 91 / Büyük Hendek Cad. No: 21/2 Galata Kuledibi, Beyoğlu

Hiç yorum yok:

 
.fc-sectitle { color:#FFFFFF!important; }