12 Ekim 2010

Kangroove by Emre Boztepe

Ayaklı Etkinlik Takvimi'nden davetiye kazanarak Kangroove konserine giden Emre Boztepe'nin kaleminden konseri aktarıyoruz sizlere. :)

Pelin'e sözüm vardı er ya da geç yazacaktım bu yazıyı. Er olamadı pek ama geç yazıyorum işte :)

Bundan yaklaşık bir hafta önce Ghetto'da Kangroove'u dinledik. İyi ki de dinledik. Uzun zamandan beri her şeyiyle bu kadar rahat bir organizasyon izlememiştim. Burada Ghetto'ya ayrı bir parantez açmak istiyorum. İstanbul piyasası için uzun sayılabilecek bir süredir konser/organizasyon işleri içindeler ve çıktıkları ilk günden beri aynı başarılı çizgiyi devam ettiriyorlar.

Kangroove konseri için de yukarıda söylediklerimden farklı bir şey söylemeyeceğim. Zamanında başlayan bir konser, başarılı bir ses/ışık düzeni.(sadece barkovizyondaki görselleri beğenmedim) Konsere gelen izleyiciyi güleryüzle karşılayan ve her fırsatta alkolü dayamaya çalışmayan personel. Tüm bunlar Bora'nın harika performansıyla güzel bir akşam kaçınılmaz oldu ( 10:00'da içeri girip de 1:00'e kadar beklediğim Kultur Shock konserini hatırladıkça) Yalnız sigara mevzusuna bir çözüm bulmalılar. En azından kapının önüne bir bölme açıp sigara içirebilirler. Zira bir çok kişi terasa çıkmak için kan ter içinde kaldı asansör olsa dahi.

Gelelim Kangroove'a. Bora Uzer'in, Kenan Doğulu'yla düet yapması en azından müzikal açıdan dinleyici kitlesine olumsuz etki etmiş. Zira içeride gece boyunca "Neredeyim ben yahu" diyen bir çok beyaz gömlekli arkadaş vardı içeride. Konser süresince bol bol Umut Sarıkaya ve ejderhalı gömleklerini andık. Dolayısıyla grubun seyirciyle olmasa bile seyircinin grupla arasındaki iletişimde bayağı bir kopukluk vardı. Yine de Bora Uzer normal performansını bir tık yukarı taşıyarak çoğu zaman o açığı kapattı. Micheal Jackson'dan, Jamiroquai'ye kadar klasik ama güzel bir Kangroove playlisti vardı. Bora Uzer harikaydı ama Can Çankaya ondan da harikaydı :) Öyle enerjik bol sallanmalı şahane bir konserdi işte.

Bu arada biraz da dedikodu. Çağla Şikel gece boyunca sahnenin hemen yanında dans etti ;)

Hiç yorum yok:

 
.fc-sectitle { color:#FFFFFF!important; }