14 Ekim 2010

Ceylan Ertem Sezen Aksu Tribute by Tuna Öztürk

Ayaklı Etkinlik Takvimi'nden davetiye kazanarak Ceyl'an Ertem Sezen Aksu Tribute konserine giden Tuna Öztürk'ün kaleminden konseri aktarıyoruz sizlere. :)


Yağmur çamur demedik düştük yola ve Hayal Kahvesi’ne konser başlamadan vardık. Ekonomimizdeki bütçe sıkıntısından dolayı dışarıda demlenip sonra içerideki yerimizi aldık.

80’lerin çocukları, 90’ların gençliği oradaydı. Başlasın artık diye beklerken bir yandan da Sezen Aksu Tribute nasıl olacak diye düşünüyorduk. Çocukluğumuzdan beri kulağımıza kazınan şarkılar Gülümse ile başladı, Güllerim Soldu ile akışa geçti. Ceylan’ın dediğine göre en başta çalması kolay diye düşünmüşler. "Ama hiç de öyle değil" diyor. Çalarken çok keyif aldıkları belliydi. İzleyenlerin de...

Ceylan’ı en son BarışaRock sahnesinde Anima ile izlemiştim. Yeri dar olmasına rağmen yine kıpırkıpırdı. Bu proje devam ederse Sezen Aksu şarkılarını sevenler bir de Ceylan Ertem yorumunu görmeliler. Eminim hoşlarına gidecektir.

Son olarak... Sevgili Ayaklı Etkinlik Takvimi, dışarıda yağmur varken evde rutinlerle geçmesi beklenen sıradan bir geceyieğlenceli bir hale getirdin. Teşekkür ediyoruz. Takipteyiz, iyi ki varsın!

Hiç yorum yok:

 
.fc-sectitle { color:#FFFFFF!important; }