28 Ekim 2010

Post Dial @ Babylon, 30.10.2010

Elektronic/rock ikilisi Post Dial, 30 Ekim Cumartesi gecesi Babylon'da sahne alıyor.


Elektronic/rock ikilisi Post Dial, Yiğit Bülbül (gitar, vokal, synth) ve Sinan Tınar’dan (davul, vokal, synth) oluşuyor.

2007 sonlarında ‘Lights Off, Here It Is’ adlı EP’lerini myspace üzerinden yayınlayan ikili, EP’yi takip eden süreçte canlı performanslarına ağırlık verdi. Bu süreçte Rock’n Coke 2009’da ve İstanbul’daki pek çok mekanda sahne aldı. Yeni kayıtları için bu performanslara yaklaşık bir sene ara veren Post Dial, 21 Mart 2010’da You Are Not Alone’u http://www.postdial.net/ üzerinden ücretsiz download’a açtı. EP’nin yayınlanmasını takiben Babylon,Roxy ve daha pek çok mekanda konserlerine yenilenmiş bir set ile devam etti.

Post Dial’ın müziğine ilham verenler arasında New Order, Primal Scream, Depeche Mode, The Chemical Brothers gibi gruplar ve punk, post punk ve Madchester akımları sayılabilir. Grup konserlerinde müziğin yanında yoğun bir şekilde kullandıkları ve performanslarını daha etkili kılan sahne görselleri ve çarpıcı konser afişleriyle de adından söz ettirdi.

İkili yakın zamanda La Blogothequé ekibinin İstanbul’da yaptığıçekimlerde de yer aldı. http://www.blogotheque.net/Post-Dial

Post Dial ayrıca Ekim 2009’da Zoot Woman, Eylül 2010’da ise Archive grubunun İstanbul konserlerinde açılışı yaptı.

Post Dial’ın 30 Ekim’deki Babylon konserinde açılışı garage rock ekibi The Raws yapacak. Post Dial’a sahnede synth ve organ’da Ozan Tekin, bas gitarda İdris Akbulut ve saksafonda Emir Erünsal eşlik edecek. Post Dial konseri sonrasındaki after party’de ise Reset Magazine DJ’leri set başına olacak.

30 Ekim gecesinin akışı şöyle:
22:00 – 22:45 Reset Magazine DJ’s (Warm-Up Party)
22:45 – 23:30 The Raws
23:45 – 01:15 Post Dial
01:15 – 03:00 Reset Magazine DJ’s (After Party)

Post Dial'ın 30 Ekim'de Babylon'da gerçekleşecek konseri için 1 adet çift kişilik davetiye Ayaklı Etkinlik Takvimi'nde...

Post Dial - Web sitesi
Post Dial - MySpace

Hiç yorum yok:

 
.fc-sectitle { color:#FFFFFF!important; }