11 Ekim 2010

I Am Kloot by Simla Leventoğlu

Ayaklı Etkinlik Takvimi'nden davetiye kazanarak I Am Kloot konserine giden Simla Leventoğlu'nun kaleminden konseri aktarıyoruz sizlere. :)

Ayaklı Etkinlik Takvimi'nden davetiye kazanmamın heyecanınının yerine benimle gelecek hiçkimseyi bulamamış olmamın burukluğu ile konsere gittim. Saat 11.00 gibi sahneye çıkan I Am Kloot konsere yavaş başladı. John Bramwell'in seyirciyle iletişimi çok güzeldi. Sürekli sohbet etti, samimiydi. Ancak her şarkı için "This is the song about drinking & disaster" demesi bir yerden sonra gülünç olmaya başladı : )

Grup konserin ortalarında From Your Favorite Sky ve ardından gelen John Bramwell'in solo performansından sonra tempoyu bayağı arttırdı. Twist, Cuckoo, Proof ard arda geldi, seyirci de bu kısımlarda temposunu arttırdı, dans etmeye ve şarkılara eşlik etmeye başladı. Konserden beklediğimi alabildim mi? Kısmen evet. Beklediğimden daha boştu, seyirci beklediğimden daha ruhsuzdu. Şarkılara eşlik eden kişi sayısı oldukça azdı, en önde dans eden insanlar kotardı diyebilirim. İşe I Am Kloot açısından bakacak olursak, iyi bir performans sergilediler, söylediğim gibi seyirciyle iletişimleri çok güzeldi. Ortalama 1.5 saat kadar kaldılar sahnede. Tatmin etti diyebilirim. En azından samimi bir ortamda canlı canlı, rahat rahat dinledik kendilerini :) Ayaklı Etkinlik Takvimi'ne teşekkürler. :)
Setlist ise şöyleydi:

Nortern Skies
Morning Rain
To the Brink
Sunlight Hits the Snow
Hey Little Bird
To You
Someone Like You
From Your Favorite Sky
Storm Warning
Over My Shoulder
86 T.V.s
Darkstar
I Still Do
Solo
Fingerprints
Moon is a Blind Eye
Same Deep Water
Because
Cuckoo
Twist
Proof
One Mean Brave
Life in a Day

Hiç yorum yok:

 
.fc-sectitle { color:#FFFFFF!important; }