18 Ekim 2010

Camper & Friends

Fotoğraf sanatçıları, moda tasarımcıları, Urban Art ve grafiti sanatçıları, illüstratörler, mimarlar, DJ’ler ve çok daha fazlası 22-23 Ekim tarihlerinde Santralistanbul’daki Enerji Müzesi’nde, Camper&Friends kapsamında buluşuyor!


Tunç ‘Turbo’ Dindaş yönetimindeki Urban Art sanatçıları, Türkiye’nin öncü yeni isimlerinin fotoğraflar...ındaki gerçekliği yeniden keşfederken, Erkut Terliksiz yönetimindeki illüstratörler ise seçilen özel Camper’ları kendi dünyaları içine entegre ediyor. Diğer tarafta ise Türkiye’nin mimari alanındaki iki yeni yüzü SuperStudio özel olarak tasarladıkları “Camper Store” ile mağazacılığa yeni bir yorum getirirken, genç moda tasarımcıları da Camper’lara en iyi gidecek kıyafetleri ilginç bir yöntemle sergileyecekler.

22 Ekim’de siz tüm bu tasarımları yakından görme fırsatı bulurken, bir yandan parti alanı için hazırlanacak eğlenceli aktivitelerle eve eliniz boş dönmeyeceksiniz. Belvedere, Carlsberg ve Red Bull’un da destekçileri arasında yer aldığı özel partinin konuğu ise Crazy P. Onları zaten tanıyorsunuz!

Camper&Friends’in bir başka sürprizi ise ilginç söyleşileri. Moda, mimari ve eğlence alanında kendini ispatlamış üç büyük isim düşünün; bu etkinlik kapsamında dünyaca ünlü üç isimle buluşuyor.

Bu keyifli buluşma yine Santralistanbul’da, bu kez 23 Ekim’de gerçekleşecek. Enerji Müzesi’nde bir önceki gün kurulan sergiyi, bir de gündüz gözüyle gezmek için de uygun bir fırsat!

3 yorum:

Koray Caner dedi ki...

Orada olacağız, herkesi bekleriz :)

pln dedi ki...

Ben de çok merak ediyorum. Muhakkak gideceğim. Hatta haberleşip beraber gidelim :))

Koray Caner dedi ki...

Hum hum tamamdır Pelin'cim, haberleşelim :)

 
.fc-sectitle { color:#FFFFFF!important; }