25 Mart 2010

Richard Dorfmeister Lucca'da

Lounge müziğinin ünlü ismi Richard Dorfmeister, 27 Mart Cumartesi gecesi, Havana Club Rom’un ana sponsorluğunda, Shop&Miles’ın katkılarıyla “Lounge Masters” serisinin ikinci partisi için için dünyaca ünlü DJleri ağırlayan, sıradışı müzisyenleri bir araya getiren Lucca’da müzikseverlerle buluşacak!

Yapımcılık ve DJ performanslarıyla kısa sürede efsaneleşen Kruder & Dorfmeister ikilisi ve Tosca projesiyle tüm dünyada tanınan Richard Dorfmeister, kendine has sound’u ve Viyana’lı köklerinin beslediği duygusallıkla yarattığı parçalar ve mixlediği şarkılardan oluşan DJ setiyle 27 Mart Cumartesi gecesi Havana Club’la hazırlanan mojitolar eşliğinde Lucca’da keyifli bir müzik deneyimi sunacak.

Depeche Mode’dan Madonna’ya, Count Basic’ten Roni Size’a kadar birçok ünlü isimle çalışarak “The K&D Sessions” adlı toplama albümünde sanatçıların remix şarkılarına yer veren Richard Dormeister, aynı zamanda Rupert Huber ile birlikte eleştirmenlerin gözdesi olan Tosca projesini de devam ettiriyor. “Viennese” tarzında yorumladığı downbeat, acid jazz ve dub türlerini; funk, dub, reggea, ambient, fusion ve dope beats öğeleri barındıran eşsiz stili ile birleştiren Dorfmeister, dinleyicilere müzikal çeşitliliğin olduğu bir gece sunmaya hazırlanıyor.

Eğlence, yiyecek – içecek denince ilk akla gelen ve dünyaca ünlü DJleri ağırlayan Lucca, Havana Club’ın ana sponsorluğunda ve Shop&Miles’ın katkılarıyla “Lounge Masters” konseptiyle her ay gerçekleştirdiği partilerin ikincisinde, 27 Mart Cumartesi gecesi Richard Dorfmeister’a ev sahipliği yapacak.

Lucca : Cevdetpaşa Cad. No:51/A Bebek - 0212 - 257 12 55

Hiç yorum yok:

 
.fc-sectitle { color:#FFFFFF!important; }