9 Aralık 2010

Chromatics Konseri Davetiye Sorusu!!!

Amerikalı elektro-pop üçlüsü Chromatics, 9 Aralık Perşembe gecesi saat 22.00’de müziğini karakterize eden karanlık disko ritimlerini Salon’a taşıyacak.



Topluluğun 2000 yılında Adam Miller’ın tek başına yatak odasında yaptığı kayıtlarla başlayan hikâyesi, kadroya Johnny Jewel, Ruth Radelet ve Nat Walker gibi isimlerin de katılmasıyla devam etti. “Italians Do It” Beter kolektifi aracılığıyla yayımladıkları parçalar, uzun yıllar yalnızca Amerika’nın batı kıyılarında tanınan Chromatics’i, dünya çapında bir hayran kitlesine kavuşturmuştu. 2007 çıkışlı Night Drive albümlerinde yer alan Kate Bush coverları "Running Up That Hill" ve "Healer" gibi parçalarla Chromatics karanlık ve gizemli müziklerinin sadece disko etiketiyle sınırlandırılamayacağını kanıtladı.

İki yıllık bir aranın ardından Kasım ayında yeniden konser vermeye başlayan Chromatics’in İstanbul’daki ilk konseri Music is Fun by Lenovo kapsamında, Bant işbirliğiyle gerçekleştirilecek.

Ve işte tam da bu noktada Chromatics konseri için 1 adet çift kişilik davetiye sahibini arıyor! "Chromatics konserine gitmek istiyorum; çünkü..."nün cevabını en temiz ve en güzel duygularıyla ifade eden kişi davetiyenin sahibi olacak.

Minik paragraflarınızı plnekmekci@gmail.com 'a gönderebilirsiniz...

8 yorum:

rebeltakipte dedi ki...

Chromatics konserine gitmek istiyorum; çünkü 1.5 yaşında bir kızım var ve eşimle beraber her günümüz o minik yaramazla uğraşmakla geçiyor,biraz eğlenip kafa dağıtmaya inanılmaz derecede ihtiyacımız var.Umarım bu akşam uzun zaman sonra eğlenip bi geceleğine sorumluluğumuzu annemize yıkabiliriz :)

uur dedi ki...

Chromatics konserine gitmek istiyorum; çünkü 2 haftadır süren gıcık master sınavlarım ve iş yerindeki neredeyse 6 haftalık bol mesaili yoğunluk dun-bugün nihayet sona erdi ve bu sihirli teklifinize ne kadar ihtiyacım olduğunu tahmin bile edemezsiniz..

Unknown dedi ki...

Chromatics konserine gitmek istiyorum; çünkü hayatımdan bezdim. Neredeyse 2 aydır evden dışarıya adımımı atmıyorum. Bu konser ile yaşama tekrardan 4 elle sarılacağımı düşünüyorum.

Adsız dedi ki...

Cromatics konserine gitmek istiyorum ;çünkü ajandamda o saat dilimi tamamen boş aslında hep boş, gündüzleri ne kadar yoğunsam akşamlarıda o kadar boş,küresel ısınma dışında pek fazla sıkıntım olduğuda söylenemez,ama iyi müzik biraz dansa doğrusu ihtiyaç fazlası birikti, geçen hafta dışarı çıkamadım zira.Küresel ısınma , iklim değişiklikleri hassas bünyelere çok zararlı zira.

joegreengrass dedi ki...

Chromatics konserine gitmek istiyorum; çünkü running up that hill, in the city ve night drive ı konserde dinlersem hayatım çok daha anlamlı olur..peace.

back to 60's dedi ki...

Chromatics konserine gitmek istiyorum; çünkü hayatım boyunca bu grubun adını hiç duymamıştım ve dinlememiştim.İlk kez dinleyip yorumlarımı kendi bloguma yazmak istiyorum.

sidiqua dedi ki...

Chromatics konserine gitmek istiyorum çünkü, daha 3 sene önce kimse bilmezken albümü dinledim ve taptım, çevremdekilere chromatics'ten bahsedip sevdirdim, chromatics'in muzikal anlamını öğrenip keyboard üzerinde kısa seslerle aynı ritimleri calmaya calistim, bu aksamki konsere katilamazsam cok uzulurum zira albumu ezbere biliyorum ve eslik etmek istiyorum.

evren dedi ki...

Çünkü bu gece gündelik hayatın tüm şiddetinden sıyrılıp her şeyden arınmış, iyi bir müzik dinlemeye, şehrin ve zamanın içinde karanlık dans ritimleriyle savrulmaya ihtiyacım var. Çünkü o karanlık şiir beni hayatın bilmediğim bir köşesine fırlatabilir. Çünkü zaman bir an durabilir. Çünkü şehrin ve müziğin karanlık ışığı beni iyileştirebilir.

 
.fc-sectitle { color:#FFFFFF!important; }