7 Şubat 2012

Tanıyın: Gürcan Ersoy

Türk Rock müziğine besteleri ve sesi ile yeni bir soluk getirecek olan Gürcan Ersoy’un, uzun zamandır beklenen ve sayısız duayenin dokunduğu ilk albümü “Ben ve Benim Gibi Çocukların Hakkında” raflarda!



Yazdığı şarkılarda yaşanmışlıklardan yola çıkan Gürcan Ersoy, olayların kendisinden ziyade, yarattığı etkiler ve bu etkilerin tetiklediği duygular üzerine besteler yapmaktadır. Albüm içinde yapılan seyahatte, dinleyiciye hep tanıdık gelen hisler, yepyeni bir üslup ve perspektifle anlatılıyor. “Yalnız olduğumu düşündüğüm anlarda, umut dolu kalabalık oldu bana..” diyen Gürcan Ersoy, şimdi başka kalabalıklar yaratmak için, yeni serüvenlere yelken açıyor..

Flat Production etiketi ile çıkan ve tamamı analog kaydedilen albümde Taylan Dedeoğlu, Tansel Doğanay, Uğur Gülbaharlı, Mehmet Çelik ve Murat İlkan gibi önemli müzisyenler yer alırken, miksleri ise Tarkan Gözübüyük, Ender Balcı, Murat Bulut, Alp Turaç gibi duayen isimler üstlendi. Mastering’i Erim Arkman tarafından yapılan albümde yer alan 15 parçanın tamamının söz, müzik ve düzenlemesi yine Gürcan Ersoy imzası taşıyor.



Gürcan Ersoy'dan bahsettikten sonra bir de konser haberini verelim. Gürcan Ersoy'un “Ben ve Benim Gibi Çocukların Hakkında” adlı albümünün lansmanından sonraki ilk İstanbul konseri yarın akşam Ghetto'da! Özel sahne şovları ve birçok sürprize ev sahipliği yapacak olan bu gecenin en özel sürprizi ise, Murat İlkan’ın konuk sanatçı olarak yer aldığı ‘Eski Şehir’ adlı parçanın merakla beklenen klibinin bu muhteşem gecede görücüye çıkacak olması...

Gürcan Ersoy - Facebook
Gürcan Ersoy - Twitter

Hiç yorum yok:

 
.fc-sectitle { color:#FFFFFF!important; }