24 Şubat 2012

Parti: MUBI Launch Party

Sirkeci Garı’nda MUBI Türkiye’yi karşılamaya var mısın?


Online bir sinema platformu olan MUBI, dünyanın konuştuğu, seçilmiş filmleri internet üzerinden istediğiniz yerde ve zamanda izlemenize olanak tanıyor. MUBI’nin aynı zamanda sinema ile ilgili son haberleri almanızı, forumlarda yazışmanızı, kendinize bir profil oluşturup, izlemek istediğiniz film listelerini hazırlamanızı sağlayan interaktif bir yapısı da bulunuyor. 4.000.000’dan fazla üyesi bulunan, ayda 300.000’e yakın filmin izlendiği MUBI, artık Türkiye'de!

Bu büyük haberi kuru kuruya vermek istemeyen MUBI Türkiye, hep beraber kutlamak için Diary of Mu işbirliğiyle ve !f’in desteğiyle yılın sinema olayını düzenlendi.

25 Şubat Cumartesi saat 22.00’da, Avrupa’ya kalkan son trenden hemen sonra Sirkeci Garı’nda başlayacak olan MUBI Launch Party’e teknoloji sponsoru Sony ve içki sponsoru Cutty Sark’ın gerçekleşmesine katkıda bulunduğu, Aslı Filinta’nın gece boyunca görev yapacak olan karşılama ekibine özel bir elbise tasarladığı gecede sürprizler birbirini takip edecek, tarihi Sirkeci Garı eğlenceye doyarken Murat Uncuoğlu ve İlhan Erşahin de geceyi özel performanslarıyla renklendirecek.

2 yorum:

selçuk urgancıoğlu dedi ki...

giriş durumları nedir, pelin bilgi verrisen sevinirim.

pln dedi ki...

MUBI Launch Party'i düzenleyen ekip ile görüştüm. Maalesef özel davetli listesinin dışına çıkamıyorlarmış. Etkinlik dışarıdan katılıma kapalı olacakmış.

 
.fc-sectitle { color:#FFFFFF!important; }