23 Şubat 2012

Performans: DJ Johnny Roxx

KATADROM sizleri yepyeni bir etkinliğine davet ediyor! 24 Şubat'ta Roxy’de DJ Johnny Roxx’la birlikte bu olağanüstü müzik gecesinin tadını çıkarın.


İstanbul son dönemlerde yeni bir uluslararası kültür-sanat platformunun ev sahipliğini yapıyor. Bütün dünyada çoğalarak artan exchange öğrencilerin edindikleri yeni deneyimlerini sadece kuru kuru partiler ve seksüel paylaşımlarla değil, sanat yoluyla da dışavurmaları için kurulan www.katadromart.com sitesi, atölyeler, film yarışmaları, fotoğraf sergileri, ‘open stage performance’ ve sokak etkinlikleri ile şehir hareketlendiriyor.

Katadrom Değişim Öğrencileri Kültür Sanat Platformu, içerisinde değişim öğrencileri, gezginler, sinemacılar ve müzisyenlerden oluşan bir grubun başlattığı ve websiteleri ile desteklediği, yeni ve etkileyici sanatsal projeleri ortaya çıkarmayı amaçlıyor. Platformu ilk tanıtım gecesi 6 Ocak 2012 Cuma günü Tomtom Sokak’taki Alt’ta gerçekleşen parti ile gerçekleşti. İlgi uyandıran platformun www.katadromart.com websitesinde şu an 1400 üyesi bulunuyor ve proje paylaşımları gerçekleşmeye başladı bile. Önümüzdeki aydan itibaren yoğun atölye, sergi, performans ve parti programıyla Ekim ayında gerçekleştirilmesi planlanan Katadrom Festivali’nin içeriği oluşturuluyor.

Platform, 24 Şubat 2012 Cuma akşamı Roxy’de, İsviçre’den DJ Johnny Roxx’ın geceyi sabaha bağlayacağı 2. Katadrom Party’sini gerçekleştirecek. Avrupa’nın birçok ünlü klubünde ve etkinliğinde sahne alan Johnny Roxx ile Katadrom projesi ve gece ile ilgili kısa bir söyleşi aşağıda sizi bekliyor:

İstanbul'a 'Katadrom' için geliyorsun. Proje için heyecanlı mısın?
JR: Evet, heyecanlıyım. Projenin çok iyi bir fikir olduğunu düşünüyorum ve İstanbul bu proje için olabilecek en iyi yer. Değişik ülkelerden insanlarla tanışıp, beraber partilemekten daha keyifli ne olabilir ki? Eminim, deli bir eğlence olacak.

Farklı şehirlerde bulunuyorsun müzik için. Nasıl bir duygu farklı bir ülkede olmak?
JR: Bana her seferinde gurur veriyor ve aynı zaman büyük bir mutluluk sağlıyor. Her şehir yeni bir hedef ve meydan okuma.

Faklı şehirler müziğine ne katıyor, yansıması ne oluyor?
JR: Bana bir sonrası için güç ve motivasyon veriyor. Burada olmak için çok çalıştım ve doğru yolda olduğumu görebiliyorum. Birçok tarzda çalıyorum ve bazen hiç duymadığım yerel bir şarkıyı bile playlist'e ekleyebiliyorum.

Nasıl bir parti planlıyorsun o gece, bize nasıl bir deneyim yaşatacaksın?
JR: Asıl önemli olan enerji, eğlence, votka ve stagediving. Daha önce bir dans klubünde hiç duymadığınız şarkılar için hazırlı olun, Şimdilik bu kadar söyleyebilirim, sürprizi bozmayayım.

Hiç yorum yok:

 
.fc-sectitle { color:#FFFFFF!important; }