29 Nisan 2011

Maroon 5 Konseri - Derya Yöndem

Ayaklı Etkinlik Takvimi'nden davetiye kazanarak Maroon 5 konserine giden Derya Yöndem'in kaleminden konseri aktarıyoruz sizlere.



Ayaklı Etkinlik Takvimi'nin yayınladığı Backstage yarışmasının duyurusunu okuduğum ilk anda, yarışmayı çok eğlenceli buldum ve oturup hemen bir şarkı yazdım. Kazanmak değildi beklentim ama çok keyif aldım yazarken yaşadım adeta. Gönderdim sonrasında ve bir daha hiç okumadım sözlerini. Beğenilmiş ve seçilmiş düşünün heyecanımı. Konsere bin kere daha hazırım artık :)

Veeeee muhteşem Maroon 5 sahneye çıkar; Adam Levine maviler içinde adeta gökyüzünden inmiş gibi üstelik büyüleyici ses, muhteşem grup, en sevilen şarkılar... Daha yakına gitmek için adım atıyorum, mümkün mü ilerleyebilmek ne zaman geldi bu kadar teenage :) Hem de 15.000 tane! Olsun keyifler güzel... İşte şimdi 'She Will Be Loved'ı söylüyor. Hayır! İstanbul hep birlikte söylüyor. Adam Levine birden Hz. Musa gibi mucizevî oluyor ve 15.000 kişiyi ortadan ikiye bölüp şarkıyı sevenlerine söyletiyor. Telefonlar kayıtta; kalabalığın üzerinde sanki bir ateş böceği kafilesi dolaşıyor. İşte yaşanmaya değer o anın video'su... Teşekkürler Ayaklı Etkinlik Takvimi!

1 yorum:

Ceyda dedi ki...

Yazdığın şarkı sözlerini de paylaşır mısın?

 
.fc-sectitle { color:#FFFFFF!important; }