15 Mart 2011

Maroon 5 konserinde +1'im olur musun?

Geçtiğimiz Pazar Coca-Cola'nın daveti üzerine Maroon 5 24Hr Coke Session projesini dinlemek için Blogger's Base'e gittik. Ayaklı Etkinlik Takvimi haricinde bu projenin bir parçası olan blog'lar da davetliydi: WaxpoeticG, Koray Caner, Avaz Avaz, Bigumigu bunlardan sadece bazıları... Eminiz ki başlık yeterince heyecanlandırmıştır. O sebepten sizi çok fazla tutmayıp hemen proje ve ardından "+1'im olur musun?" yarışmasının detaylarına geçiyoruz.

Maroon 5 24Hr Coke Session nedir?

Maroon 5 24Hr Coke Session 22 Mart’ta Coca-Cola sponsorluğunda Londra’da gerçekleşecek. Maroon 5 daha önce hiçbir grubun yapmadığını yaparak 24 saat boyunca stüdyoda dünya üzerindeki tüm hayranları ile birlikte bir şarkı besteleyecek. Tüm bunlar interaktif bir ortam üzerinden, hayranların katılımıyla gerçekleşecek.

Maroon 5 24Hr Coke Session'ın önemi nedir?

Maroon 5 24Hr Coke Session, Coca-Cola'nın müzik alanında şimdiye kadar üstlendiği en iddialı deney. Olabildiğince çok insanı hem bu deneyimin bir parçası yapmak, hem de onları harika müzik yapmanın aşamaları hakkında bilgi sahibi etmek amacıyla yeni teknolojiler geliştildi.

Maroon 5 24Hr Coke Session, eğlence odaklı olmasının yanı sıra büyük bir sosyal sorumluluk projesi. Etkinlik sonunda yaratılan şarkının tüm geliri, dünyada temiz su, sağlık koruması ve hijyen eğitiminden yoksun insanlara yardım eden Global Water Challenge’a bağışlanacak.

Maroon 5 24Hr Coke Session'a nasıl ve nereden katılınabilir?

22 Mart’ta cokenmusic.com/maroon5 sayfasına giren herkes Maroon 5 24Hr Coke Session’ı canlı olarak izleyebilecek. Bu sayfaya girenler canlı yayını, YouTube’a yüklenen videoları, Twitter’dan gelen soruları görebilecek ve Twitter hesaplarını kullanarak oy verebilecekler.

Katılım ise tamamen Twitter üzerinden olacak. Coca-Cola'nın Twitter hesabına isterseniz soru yöneltin, isterseniz "Şarkının orası öyle olmadı Adam'cım, bence şöyle olmalı" diyerek şarkının bestelenmesine katkıda bulunun, isterseniz Maroon 5'ın akşam yemeğinde ne yiyeceğine oy vererek Maroon 5 24Hr Coke Session'a katılın.

+1'im olur musun?

Gelelim heyecanı 2 katına çıkartan kısma... 22 Mart Maroon 5 24Hr Coke Session'dan kısa bir süre sonra 15 Nisan'da Maroon 5'ı canlı canlı izleyeceğiz. Bu konsere aranızdan şanslı 1 kişi Ayaklı Etkinlik Takvimi'nin +1'i olarak katılıp, Turkcell Kuruçeşme Arena'da oluşturulacak olan Blogger's Lounge'da bizim misafirimiz olacak.

+1 olmak için ne yapmalı?

Yapmanız gereken tek şey “Maroon 5 ve Coca-Cola ürünü/logosu ile beraber aynı fotoğraf karesinde en yaratıcı şekilde yer almak ve ardından bu fotoğrafınızı mail subject'inde "Ayaklı Etkinlik Takvimi - (adınız soyadınız)" olacak şekilde 24hcokesession@gmail.com 'a mail atmak.

Kafaları karıştırmamak için biraz daha açıklayıcı olalım: Maroon 5 ve Coca-Cola ürünü/logosu fotoğraf karesinde herhangi bir şekilde yer alabilir (poster, cd kapağı, bilgisayar monitöründe açık bir fotoğraf, vb.)

Son katılım: 25 Mart Cuma, 00:00
Kazananın ilanı: 26 Mart Cumartesi

Maroon 5 şenliği bununla sınırlı kalacak sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz. +1'im olur musun yarışmasından sonra Maroon 5 sürprizlerimize devam edeceğiz.

Maroon 5 24Hr Coke Session ile ilgili gelişmeleri takip etmek için: @Coke24HrMaroon5

Hiç yorum yok:

 
.fc-sectitle { color:#FFFFFF!important; }