18 Aralık 2010

Are You LOUD Enough Yarışması Sonuçlandı!

Ayaklı Etkinlik Takvimi'nden LOUD kazanan 5 talihli belli oldu!


Günlerdir yorum üstüne yorum aldığımız LOUD yarışması nihayet sonuçlandı. Random.org ile yaptığımız çekilişe göre aşağıda ismi geçen arkadaşlar Tommy Hilfiger'ın yeni parfümü LOUD'u kazandı. Kendilerini tebrik ediyor, yorum yazarken ekledikleri e-mail adreslerini sık sık kontrol etmelerini öneriyoruz:

Osman Seven
Cem Demir
Barış Evren Erdoğan
Gülcan Cantürk
Ozan Turgut

Çekilişe katılıp kazanamayanlar, hatta çekilişe hiç katılmamış olanlar üzülmesin çünkü çok daha büyük bir hediye kazanma şansına sahipler. LOUD'un Facebook sayfasında yapılan yarışmaya göndereceğiniz LOUD temalı çığlık fotoğrafları arasından en çok oyu alan, Tommy Hilfiger imzalı Gibson gitar sahibi olacak! Bunun yanı sıra yüzlerce LOUD parfüm, deodorant, makyaj ve traş çantası, ve t-shirt de sahiplerini arıyor olacak!

Facebook'taki yarışma da mı kesmedi? Olsun, bu kez de 97.2 Metro FM yanında! 24 Aralık'a kadar Mehmet Akif ve Arzu Kaya’nın 09:00-10:00 ve 17:00-18:00 saatlerinde yapacakları LOUD kazandıran programı dinleyebilirsin.

7 yorum:

Osman Seven dedi ki...

Teşekkürler :)

cicikan dedi ki...

tebrikler kazananlara

Oz dedi ki...

Turgut Ozan mı Ozan Turgut mu?
orda bi Ozan Turgut var sanki :)

pln dedi ki...

Çok haklısın! Özür dileriz bu karışıklık için. Mail adresinden dolayı öyle bir yanlışlık oldu sanıyorum. Hemen düzeltiyoruz :)

Oz dedi ki...

Peki, ben teşekkür ederim.
O karışıklık çok oluyo zaten, alışkınım ben de. :)

Oz dedi ki...

hala mail gelmedi bana, bi kontrol edebilr misiniz?

pln dedi ki...

Selam Ozan,
Kazananların iletişim bilgilerini ilgili kişilere ilettik. Kampanya hala devam ettiğinden henüz iletişime geçmemiş olabilirler. Biter bitmez ilgileneceklerdir, merak etme :))

 
.fc-sectitle { color:#FFFFFF!important; }