30 Nisan 2009

Miller Freshtival


Müziğin ve eğlencenin vazgeçilmez markası Miller’ın düzenlediği, Türkiye’nin en “taze” müzik festivali Miller Freshtival başlıyor. Müzik ve sanat gurularının gizli keşifleri bir tam gün sürecek festivalde ilk kez karşınıza çıkıyor. Adını yeni duyurmaya başlamış taptaze yerli ve yabancı sanatçılar yepyeni fikirleri ile gündüz saatlerinden itibaren Miller Freshtival’da sahne alacaklar.

“Miller Freshtival”, 30 Mayıs 2009 tarihinde Turkcell Kuruçeşme Arena’da gerçekleşecek. Müzik severlerin ruhunu tazeleyecek Freshtival’a Amy Winehouse’un tahtına aday gösterilen vokal tekniği ile liste başı olan Gabriella Cilmi’nin yanı sıra, son dönemin adından en çok söz ettiren isimlerinden İngiliz grup Friendly Fires, Manchester’lı electro pop grubu The Whip, Joakim ve yeni albümlerinden şarkılar da seslendirecek olan Portecho gibi gruplar müzik severlerlerle buluşacak.

Kapılarını 14:00’dan itibaren müzik severlere açacak olan Miller Freshtival, müziği ile olduğu kadar, konsepti, mekan düzenlemeleri ve müziğe paralel olarak sanatın çeşitli dallarına taze dokunuşları ile de Türkiye’deki diğer festivallerden ayrışacak; festivalin ilk saatlerinden itibaren film, fotoğraf, moda tasarımı alanlarında müzik konseptli performanslar sergilenecek. Miller Freshtival’ın katılımcıları, benzersiz gündüz etkinliklerini deneyimleme şansını yakalarken, müziğin tadını güneşin ısıtacağı çimlerin üzerinde muhteşem deniz manzarası karşısında çıkaracaklar.

- Freshtival’ın müziğin yanındaki büyüleyici süprizlerinden biri olan The Passengers, dünyanın dört bir yanında, sanata “dikey” bir bakış açısıyla gerçekleştirdikleri performansları ile dikkatleri topluyor. Tiyatrodan dansa, akrobasiden müziğe ve plastik sanatlara kadar farklı disiplinlerden gelen kalabalık bir sanatçı topluluğundan oluşan “uçan” ekibi ile The Passengers; parklardan meydanlara, tarihi binalardan endüstriyel atık alanlarına kadar tüm kentsel alanları gösterilerini oluşturmak için kullanıyor. The Passengers, Freshtival’a özel performansları ile Turkcell Kuruçeşme Arena’da inanılmaz bir gösteri gerçekleştirecek.


- Moda tasarımı alanında genç tasarımcıların, konsepti müzik ve “tazelik” olan koleksiyonları Miller Freshtival konser alanında gündüz saatlerinde sergilenecek. Freshtival’ın coşkusunu yansıtacak festivalin kısa filmi ise gün boyu festival alanında çekim yapacak genç yönetmenler tarafından hazırlanacak.


- Müzik geçmişi kalabalık olan Miller’ın, geçmiş festival fotoğraflarından oluşan bir fotoğraf sergisi de festival alanında ziyaret edilebilecek.


- Miller Freshtival’da gençleri bekleyen eğlenceler arasında Rock Band, Wii oyunları, graffiti deneyim alanları gibi etkinlikler de yer alıyor.

Miller Freshtival
Twitter - Miller Freshtival
Blog - Miller Freshtival

2 yorum:

Butikpartim dedi ki...

Sadece Gabriella Cilmi için bile gitmeye değer:)

pln dedi ki...

Sadece ona mı? Tek tek hepsi için gitmeye değer! :)

 
.fc-sectitle { color:#FFFFFF!important; }