1 Mart 2009

Gilles Peterson



Bu adamın adını gene random olarak mp3 avcılığına çıktığım bir gün duydum. O gün bugündür sürekli takip eder oldum. Yanlış hatırlamıyorsam epey sene önce Radio Oxygen'da programı vardı. Şimdilerde de Lounge Fm'de programı var ki evlere şenlik!
Otto Santral'da gerçekleşti konser çoğu klas event'in orada gerçekleştiği gibi. Dikkat ettiyseniz eğer Otto Santral bu sene epey bir revaçta. Konser öncesi yemek, sonra içki, sonra da canlı canlı performanslar... Otto gene kalabalıktı. Rezervasyon yaptırıp yer sorunu yaşamadan yemek yemek isteyenler çoğunluktaydı. Zaten bu çoğunluğun yarısından fazlasını Otto'nun müdavimleri oluşturuyordu. Otto'ya gelen izleyici kitlesini baş tacı yapmasam da Ghetto müdavimlerine nazaran çok daha bilinçli ve kaliteliler, bu su götürmez bir gerçek üzgünüm... Gilles Peterson sahnedeki yerini almasından sonra inanılmaz keyifli dakikalar başladı benim için ve eminim diğer insanlar için de... Gilles Peterson'ın en çok sevdiğim mamülü olan Hard Sole Shoe her ne kadar playlist içinde yer almamış olsa da alışkınım bu tip durumlara. En sonuncu kazığı Sebastien Tellier'den La Ritournelle'i çalmamasıyla yemiştim.
Kalite desen vardı, keyif desen vardı, minik omuz hareketleriyle salınmak desen vardı... Boşuna değil Gilles Peterson'ın onca senesini bu işe vermesi. Bu 3. gelişiydi, Lounge Fm'deki programıyla ülkemde daha tanınır hale gelmesiyle eminim 4, 5 olacaktır gelişi. Buyursun gelsin, başımızın üstünde yeri var böylelerinin...

Hiç yorum yok:

 
.fc-sectitle { color:#FFFFFF!important; }