16 Mart 2012

Festival: The Whisky Festival

Türkiye’nin ilk viski festivali 14 Mart’ta başladı. Dünyanın 1 numaralı İskoç Viskisi Johnnie Walker sponsorluğunda gerçekleşecek olan festivalde birbirinden eğlenceli partilerden, sanatsal aktivitelere kadar pek çok etkinliği bulmak mümkün olacak.


“Keep Walking” diyerek tüm dünyada 1820’den beri başarıyla yürüyen Johnnie Walker, bu yürüyüşünün şerefine 14-23 Mart 2012 tarihleri arasında Türkiye’nin ilk viski festivalini düzenliyor. "The Whisky Festival" dün akşam düzenlenen açılış partisiyle İstanbul’a merhaba dedi.

Festival boyunca İstanbul’un çeşitli yerlerinde İskoç Gaydacılar ve Johnnie Walker’ın sembolü olan “Yürüyen Adam”ı görmek mümkün olacak. Viski severler anlaşmalı cafe, bar ve restoranların önünde bir Gaydacı’ya rastladıklarında orada mekanların haftaya ozel sunumlariyla dünyanın 1 numaralı İskoç Viskisi Johnnie Walker’ın farklı cesitlerini tanima firsati elde edecekler.

Johnnie Walker Magnum Photos sergisine gelince... Dün açılışı yapılan sergi, 23 Mart tarihine kadar gezilebilir. Bu çok özel sergide Henri Cartier-Bresson, Martin Parr, Peter Marlow ve Bruno Barbey gibi dünyanın en önemli fotoğrafçılarının buluştuğu uluslararası fotoğraf ajansı Magnum Photos fotoğrafçılarının objektifinden Johnnie Walker’ın tarihine bir fotoğraf yolculuğu yapılıyor.

Johnnie Walker’ın birbirinden özel harmanlarının farklı çeşitlerinin tanıma fırsatını nerede yakalayacaksınız?

Etiler: Park Şamdan ve Sunset, Nişantaşı’nda Sess, Cafe Sofa, Cafe Zanzibar, Biber, Touchdown, Den Cafe, Corridor, Kırıntı, Midpoint, Cafe Zone, Beymen, Brandroom ve Park Hyatt Prime

Bebek - Kuruçeşme: Sortie, El Beso, Fink Roof ve Kırıntı

Şişhane: Leb-i Derya, Faces, Babylon Lounge ve Rook,

İstinye Park: Armani Ristorante, Masa ve Beymen

Kanyon AVM: Harvey Nichols

Kalamış - Bağdat Caddesi: Quando, Murphy’s, Posh, Kırıntı ve Midpoint

Hiç yorum yok:

 
.fc-sectitle { color:#FFFFFF!important; }