18 Ocak 2011

Ayaklı Etkinlik Takvimi, Social Media Week İstanbul'da!

Sosyal medya üzerine, dünyanın en önemli buluşmalarından birisi olan Social Media Week, daha önce Dünya'da 11 şehirde gerçekleştirilip , 475 etkinlik aracılığıyla 18,000 katılımcı ve 200,000 ziyaretçiye ulaşmış, dijital dünyada ise 5 milyondan fazla izlenim almış bir organizasyon.

7-11 Şubat 2011 haftasında; New York, San Francisco, Roma, Paris, Toronto, Sao Paulo, Londra ve Hong Kong gibi dünyanın en önemli merkezleriyle eş zamanlı olarak, sosyal medya uzmanları ve meraklıları Social Media Week İstanbul’da buluşacak.

Moda, müzik, spor, psikoloji, popüler kültür, teknoloji ve reklam gibi konuların konuşulacağı Social Media Week İstanbul’da yer alacaklar arasında Ayaklı Etkinlik Takvimi de var! 10 Şubat’ta Bilgi Üniversitesi - Santral İstanbul - E1- 301’de saat 10:00 – 11:00 arasında gerçekleşecek olan Eargasm isimli panelimizin bir de konuğu var: Hayko Cepkin!

Hayko Cepkin ile dijital dünyanın ona getirdikleri, (varsa) ondan götürdükleri, bir müzisyenin sosyal medya ile imtihanı konularını konuşacağız. Elbette sizin sorularınıza da yer vereceğiz. (Tabii "Burcunuz nedir? Bir adaya düşsen yanına alacağın 3 şey nedir? Karşı cinste ilk neye dikkat edersin?" tadındaki soruları kastetmiyoruz :)) Ayrıca Ayaklı Etkinlik Takvimi'nin bunun dışında da sizin için güzel sürprizlerimiz olacak diyerek fazla detayına girmeden ufaktan çıtlatmış olalım.

Global pazarlama iletişimi ajansı McCann Erickson İstanbul tarafından organize edilen Social Media Week’e katılmak tamamen ücrestsiz! Yapmanız gereken tek şey, başkalarının sizin yerinizi kapmadan, “Acaba yer kaldı mı? Son dakikada yer açılır mı?” paniğine kapılmadan önce Eargasm etkinliğimize buradan, sonra da seçtiğiniz etkinliklere buradan kayıt olmak.

10 Şubat'ta Eargasm etkinliğimizde görüşmek üzere!


Social Media Week İstanbul ile ilgili tüm gelişme ve detayları takip etmek için:
SMW İstanbul - Facebook
SMW İstanbul - Twitter
SMW İstanbul - Blog

Hiç yorum yok:

 
.fc-sectitle { color:#FFFFFF!important; }