6 Temmuz 2009

StrangerFestival


MODE İSTANBUL girişimiyle Türkiye’de düzenlenen ücretsiz StrangerFestival Video Atölyesi’nin ikinci İstanbul ayağı, 27 Temmuz ile 9 Ağustos 2009 tarihleri arasında Avrupa Kültür Vakfı (European Cultural Foundation-ECF), Kosmopolis Rotterdam ve Hollanda Başkonsolosluğu desteği ile Dijital Film Academy‘de gerçekleşiyor. 18-25 yaşlarındaysanız, hemen başvurunuzu yapın!

Tüm katılımcılar bu yıl da yönetmenlik, senaryo yazımı, storyboard çizimi, dijital kamera kullanımı ve montaj konularında seminer ve atölyelere girecek, kendileri ve yaşadıkları şehir hakkında 1 ila 5 dakikalik filmler çekecekler. Tamamladıkları filmler, StrangerFestival’in web sitesinde yayınlanacak, juri tarafindan seçilen filmlerin yönetmenleri ise Amsterdam’da 14-17 Ekim’de gerçekleşecek festivale davet edilecek. Festival dahilindeki farklı dallarda birinci olan filmler çeşitli ödüller kazanacak, bazıları uluslararası televizyonlarda yayınlanacak, festival seçkilerini içeren DVD’lerde yer alacak ve Stranger Video Gösterimleri kapsamında dunyayı dolaşacak!

BAŞVURU DETAYLARI: Atölyeye katılım için değerlendirmeye alınmak isteyen adayların başvuruda bulunması gerekiyor.

Kimler katılabilir?: Başvurular Türkiye genelinde, farklı akademik seviye ve bölümlerden olan 18-25 yaşları arasındaki tüm gençlere açık. Geçmiş film/video deneyimi aranmıyor.

Nasıl katılacaksınız?: Başvuru için stranger@modeistanbul.com adresine bir email atarak özgeçmişiniz ve cv’niz ile doğum tarihiniz, cinsiyetiniz, yaşadığınız şehir gibi detayları ve iletişim bilgilerinizi göndermeli, bu atölyeye neden katılmak istediğinizi ayrı bir yazı içinde anlatmalısınız.

Son başvuru tarihi: 10 Temuz Cuma 2009

Hiç yorum yok:

 
.fc-sectitle { color:#FFFFFF!important; }