20 Nisan 2009

Redd


Öncelikle bu kadar kıytırık bir konser fotoğrafı koyduğum için üzgünüm; fakat son dakikada gitmeye karar verdim Redd'in yeni albümünün (21) lansman konserine. Dolayısıyla yanımdaki arkadaşlarımdan birisi cep telefonu ile çekmiş, idare edin bu seferlik...
İlk kez canlı canlı dinledim Redd'i. Çok çok şahane olduklarını söyleyemem; ama iyi vakit geçirtmek adına gayet başarılılardı. Konserin 2. bölümünde slow çalmalarıyla birlikte çakmak kültürü insanımız da kendini ufak ufak belli etti :) 21 şarkılık bir albüm, ki bu yüzden adı da 21 olmuş. Not ettim ben sevdiğim şarkılarını, tavsiye ediyorum: Aşk Bu Kadar Zor Mu, Modern Adımlarla ve Astrotanrı.

2 yorum:

Plastik Dikenli Kaktüs dedi ki...

Yeni albüm şarkılarını ağırlıkta çaldıkları için böyle gelmiş olabilir sana. Konserde yoktum, ses düzenini bilemiyorum tabi de, bu adamlarla birlikte de çaldık defalarca da izledim albüm kayıtlarından bile daha kaliteli geçer konserleri :)

Herhangi bir festivalde falan denk gelirsen mutlaka tekrar izle derim.

pln dedi ki...

Evet, ben de direkt 1 kere izlemeden sonra yargılamak istemiyorum. Objektif olabilmek adına 1 kere daha gideceğim bir yerlerdeki konserlerine :)

 
.fc-sectitle { color:#FFFFFF!important; }