20 Şubat 2009

Nouvelle Vague



Sürekli Türkiye'ye gelerek konser veren Nouvelle Vague, en son geçtiğimiz sene Lounge 102'nin doğum günü şerefine verilen konsere gelmişti. Aylarla sınırlı diyeceğimiz kadar kısa bir süre sonra tekrar İstanbul'a geldiler. Babylon'da 2 gün üst üste vereceği konserlerin ilki dün geceydi.
Biletlerin satışa çıkmasından çok kısa bir süre sonra tükenmiş olduğu haberlerinin yayılması birçok Nouvelle Vague hayranını üzdü. İlk konserleri hafta içine denk gelmesi sebebiyle cuma günkü konserin daha kalabalık, daha sıkış tepiş olacağı bekleniyor.
Pheobe'nin performansının herkesin dilindeydi. Seyircilerin "In A Manner Of Speaking söylenmeyecek mi acaba?!" diye homurdanmalarına kapak olacak cinsten dönüşleri oldu sahneye bis için. Konser sonrası after party'de Opium Factory'e eşlik etmeleri ayrı bir renk kattı geceye. Bu kadar sık Türkiye'ye gelmelerinden ve de Türk seyircilerinin gruba olan tutkularından dolayı hepsine "fahri Türk" sıfatını uygun buldum naçizane...

2 yorum:

düdük dedi ki...

hemen soldout olmuş biletler ya, hayret bir şey :((

pln dedi ki...

Beklenen bir şeydi aslında. Babylon Facebook üzerinden sürekli gazlıyordu "biletler bitti bitecek" diyerek. Mesaj mı vermeye çalışmışlar ne :)

 
.fc-sectitle { color:#FFFFFF!important; }